Us presentem el hiver Enric Fillat, CEO de Bestforbikers, una empresa que es dedica al disseny i a la gestió de la producció de peces de roba relacionades amb el ciclisme i el motor.


  1. Per què has decidit domiciliar la teva empresa a Andorra?


Per una qüestió estrictament personal, relacionada amb el desig de viure en el País on durant molts anys havia volgut viure; combinat amb la convicció que Andorra és l´escenari ideal per desenvolupar el veritable esperit de la nostra marca.

 

  1. Personalment, què és el que més t’agrada de viure al Principat?  


La possibilitat de compatibilitzar la feina amb l´esport de manera fluida, el contacte amb la muntanya i un estrany sentit de pertinença al país que fa que m´hi senti especialment bé.

 

  1. Per què has escollit Hive Five by Bomosa? 


Perquè m’ofereix tot el que necessito com a emprenedor: Immillorable ubicació, un espai excel·lent, serveis d´avantguarda i la gestió propera d´un grandíssim equip humà.


  1. De quina manera creus que pots crear sinèrgies amb altres hivers, des del punt de vista professional? 


És una qüestió de temps, perquè tinc moltíssimes relacions i contactes, soc extremadament curiós, social i disposat sempre a compartir i ajudar. Ara mateix, fruit de la situació que estem patint tots plegats, fa que qualsevol anàlisi no sigui del tot real, perquè l’ocupació no pot ser del 100%. Però crec que els fonaments perquè Hive Five by Bomosa es converteixi en un projecte d`èxit, està clar que hi són.

 

  1. Quin servei no t’oferim i t’agradaria tenir a Hive Five by Bomosa? 


Sempre he pensat que un servei d´assessorament fiscal i laboral acabaria tancant el cicle.  L´opció de tenir-ho tot resolt en el mateix  espai crec que seria una bona idea. D´altra banda, crec que es podria parlar d´organitzar trobades informals entre hivers o fer xerrades amb convidats; accions que fan ambient, cohesionen i ajuden què la gent es conegui i es comencin a generar sinèrgies...

0 comment(s)