MARTA ALBERCH TERRÉS


El passat dilluns 31 de maig, la nostra hiver Marta Alberch Terrés, fundadora i directora d’Andtropia, va presentar el seu nou projecte al nostre espai de coworking Hive Five. Per fer un món millor, Andtropia connecta la voluntat de col·laborar dels filantrops, amb iniciatives locals i internacionals que necessiten un impuls econòmic per tenir un impacte social significatiu. Com ella mateixa explica: ‘Som professionals de la gestió de la solidaritat amb una visió global i local i alineats amb l’Agenda 2030 de la ONU’.


Per què has decidit domiciliar la teva empresa a Andorra? 


Sóc d’aquí i no hi ha millor lloc on iniciar aquest nou projecte empresarial que a Andorra. Si bé és veritat que treballarem amb entitats tan locals com internacionals, Andorra és casa meva i cada nou projecte és una oportunitat per donar-la a conèixer.


Personalment, què és el que més t'agrada de viure al Principat?


Com deia, és casa meva i m’agrada tot: És on he crescut, on visc amb la família i els amics, on m’he educat i he treballat, intentant aportar el meu granet de sorra. Però si he d’escollir, aprecio molt la tranquil·litat i la seguretat que hi ha (i que hem de mantenir per sobre de tot) i, també que, en general, tot i tots som molt propers, ens coneixem i és fàcil relacionar-nos (malgrat cada cop som més i ens hem d’esforçar per continuar així). I sense oblidar-nos de l’entorn: Jo sóc de fred, de neu i de muntanya, així que estic en el lloc ideal 😉


Per què has escollit Hive Five by Bomosa? 


Primer de tot, per l’equip: Fa molts anys que ens coneixem amb el Martí Batalla i saber que ell és un dels qui porta el projecte ja va ser un punt important. Però també la situació, al bell mig d’Andorra la Vella i al meu barri de tota la vida. I, l’espai, auster i sostenible però còmode, acollidor i “user-friendly” que va molt en línia amb els valors d’Andtropia.


De quina manera creus que pots crear sinèrgies amb altres hivers, des del punt de vista professional?


Part del propòsit d’Andtropia, és trobar la millor manera per connectar persones i empreses amb projectes socials i sostenibles i fer-ho d’una manera personalitzada. Estic segura que els hivers ens podrem sumar a aquest projecte, ja sigui a través dels serveis que els hivers ofereixen i que puguem necessitar, o perquè es volen sumar a alguna de les causes i accions socials que impulsem. 


Què és el que més t’agrada del cowork


Tot i que ara mateix Andtropia és un projecte que està en la seva fase inicial i l’equip és només d’una persona i podria treballar des de casa, no m’agradava la idea d’estar sempre sola al meu despatx. Venir al Hive Five m’obliga a tenir una rutina, a sortir i a relacionar-me. Sempre he treballat en equips més o menys grans i el fet de trobar-se als passadissos, fer un cafè a la sisena planta o comentar el temps que fa o temes més importants... Totes aquestes interaccions les trobo totalment a faltar si teletreballo. I no les volia perdre.


Quin servei no t’oferim i t'agradaria tenir a Hive Five by Bomosa? 


Un cop la situació per la pandèmia es normalitzi, estic segura que es podran organitzat jornades de networking, tallers, trobades... que seran molt interessants i que ara es troben a faltar. 


I potser una trituradora de paper 😉 Al final, tots els hivers treballem amb documents més o menys confidencials i la seguretat i privacitat són importants. 


1 comentario(s)