Us presentem el Gerard Montesinos, un dels #hivers que forma part del nostre coworking đŸ–đŸœ
🚗 El Gerard Ă©s soci fundador de l’ App Veo Veo - Vehicles elĂšctrics d’ocasiĂł, una empresa especialitzada en mobilitat elĂšctrica

[VeoVeoApp](https://veoveoapp.com/)


  1. Per quĂš has decidit domiciliar la teva empresa a Andorra?


A l'estiu de l'any 2015, a Barcelona, vaig conĂšixer una andorrana emprenedora especialitzada en temes fiscals i d’assessorament comptable -entre d'altres coses-, que em plantejar la possibilitat d'acollir-me a les condicions que oferia el Govern d’Andorra, per fer inversiĂł estrangera. Des d’aquell moment, vaig informar-me sobre el PaĂ­s. 


  1. Personalment, quĂš Ă©s el que mĂ©s t’agrada de viure al Principat?


Jo visc a Escaldes-Engordany i, per mi, el millor amb diferĂšncia Ă©s tenir la possibilitat de desplaçar-me a peu a tot arreu. Venint d'una poblaciĂł del Maresme com Ă©s El Masnou (Barcelona) on necessites el cotxe per fins i tot anar a comprar el pa, Ă©s un dels aspectes que mĂ©s m'agrada d'Andorra. DesprĂ©s, un cop ets aquĂ­, tens un sentiment de seguretat i tranquil·litat absoluta que mai has viscut a Barcelona, en quant a robatoris o a anar per segons quins carrers a segons quines hores. 


  1. Per quĂš has escollit Hive Five by Bomosa?


Doncs perquĂš conec personalment l'equip que hi ha al darrere treballant per fer possible les grans accions que es porten a terme des de Bomosa. I, entre les alternatives de coworking que tenim a Andorra, per mi Ă©s la que tĂ© un esperit mĂ©s de cowork en essĂšncia pura. Amb aixĂČ vull dir que l'equip de Hive Five estĂ  plenament enfocat a generar valor per als seus clients, molt mĂ©s enllĂ  del simple fet de llogar una taula i una cadira. Tant el MartĂ­ com el Manel, l'Albert i la resta de l’equip ens ajuden a generar sinergies entre els hivers, perquĂš ens coneguem tots, i a establir relacions comercials entre nosaltres.


  1. De quina manera creus que pots crear sinĂšrgies amb altres hivers, des del punt de vista professional?


Com emprenedors i empresaris no podem arribar a tot arreu i sempre hi ha algĂș que et pot ajudar amb les xarxes socials, amb el merchandising o fins i tot, parlar d'estratĂšgia empresarial prenent el cafĂš. Estar rodejat de gent amb perfils complementaris al teu, t'ajuda a desenvolupar el negoci mĂ©s rĂ pid i amb mĂ©s garanties.





0 Commentaire(s)