Us presentem el Gerard Montesinos, un dels #hivers que forma part del nostre coworking 🖐🏽
🚗 El Gerard és soci fundador de l’ App Veo Veo - Vehicles elèctrics d’ocasió, una empresa especialitzada en mobilitat elèctrica

[VeoVeoApp](https://veoveoapp.com/)


  1. Per què has decidit domiciliar la teva empresa a Andorra?


A l'estiu de l'any 2015, a Barcelona, vaig conèixer una andorrana emprenedora especialitzada en temes fiscals i d’assessorament comptable -entre d'altres coses-, que em plantejar la possibilitat d'acollir-me a les condicions que oferia el Govern d’Andorra, per fer inversiĂł estrangera. Des d’aquell moment, vaig informar-me sobre el PaĂ­s. 


  1. Personalment, què és el que més t’agrada de viure al Principat?


Jo visc a Escaldes-Engordany i, per mi, el millor amb diferència ĂŠs tenir la possibilitat de desplaçar-me a peu a tot arreu. Venint d'una poblaciĂł del Maresme com ĂŠs El Masnou (Barcelona) on necessites el cotxe per fins i tot anar a comprar el pa, ĂŠs un dels aspectes que mĂŠs m'agrada d'Andorra. DesprĂŠs, un cop ets aquĂ­, tens un sentiment de seguretat i tranquil¡litat absoluta que mai has viscut a Barcelona, en quant a robatoris o a anar per segons quins carrers a segons quines hores. 


  1. Per què has escollit Hive Five by Bomosa?


Doncs perquè conec personalment l'equip que hi ha al darrere treballant per fer possible les grans accions que es porten a terme des de Bomosa. I, entre les alternatives de coworking que tenim a Andorra, per mi ĂŠs la que tĂŠ un esperit mĂŠs de cowork en essència pura. Amb això vull dir que l'equip de Hive Five estĂ  plenament enfocat a generar valor per als seus clients, molt mĂŠs enllĂ  del simple fet de llogar una taula i una cadira. Tant el MartĂ­ com el Manel, l'Albert i la resta de l’equip ens ajuden a generar sinergies entre els hivers, perquè ens coneguem tots, i a establir relacions comercials entre nosaltres.


  1. De quina manera creus que pots crear sinèrgies amb altres hivers, des del punt de vista professional?


Com emprenedors i empresaris no podem arribar a tot arreu i sempre hi ha algú que et pot ajudar amb les xarxes socials, amb el merchandising o fins i tot, parlar d'estratègia empresarial prenent el cafè. Estar rodejat de gent amb perfils complementaris al teu, t'ajuda a desenvolupar el negoci mÊs ràpid i amb mÊs garanties.





0 comment(s)